Underleverandører

Azets Insight AS, Azets People Management AS og PricewaterhouseCooper AS hjelper oss med å håndtere økonomi og fakturering i Trainors systemer. De har derfor tilgang til ordresystem og relevante opplysninger for å bekrefte at fakturaer stemmer overens med leverte varer og tjenester. Dette kan inkludere personinformasjon om bestiller og kursdeltager. All behandling foregår i Norge.

Trainor bruker Superoffice levert av Ganske Enkelt AS som CRM-løsning. I forbindelse med oppsett, drift og support av denne mot Trainor kan de ha tilgang på personopplysninger om kontaktpersoner blant Trainor's kunder, i tillegg til personer som har kontaktet Trainor i forbindelse med support.

Visma Global levert av Cloud Connection AS er Trainor's ERP-system. I forbindelse med drift og support mot Trainor kan de ha tilgang på personopplysninger som er del av fakturaer tilknyttet ordre for Trainors tjenester og produkter.

For fysisk datalagring benyttes AWS (Amazon Web Services) datasentre i Irland og Tyskland. Leverandøren er sertifisert under Privacy Shield. Les mer her.

E-poster sendes via Microsoft Office 365 sine datasentre i Irland. E-poster kan inneholde personopplysninger som navn, e-post og kursinformasjon.

Ved kursbestilling har man mulighet til å sende ut en SMS til brukeren som skal ta et e-læringskurs, samt til deltakere som skal delta på et klasseromskurs. En SMS inneholder personopplysninger som navn og telefonnummer. Vår underleverandør av SMS-tjenester er Intele.

I tillegg er det mulig å betale med bankkort og VIPPS via NETS. Trainor deler kun ordre-id og sum med NETS, som håndterer betalingen videre med brukerens bank. Les mer om NETS og personvern her.

For mer informasjon, kontakt Trainors Personvernrådgiver.