Bg color
Engasjerende e laering responsive600

Engasjerende e-læring

Det nye kurset i merking av mekanisk Ex-utstyr tar for seg kjente problemstillinger, satt i situasjoner du kjenner deg igjen i. Animasjoner, lydeffekter og god fortellerteknikk gjør kurset engasjerende og lett å følge med i. Da blir det lettere å forstå det du lærer!

Kurset er spesialtilpasset mekanikere, operatører, håndtverkere, instrumentpersonell og alle andre som skal gjøre en jobb i et Ex-område.

Er du oppdatert paa Ex merking responsive600

Er du oppdatert på Ex-merking?

Merking av Ex-utstyr kan være komplisert, og mange opplever merkeskiltene forvirrende. For å kunne vurdere utstyr du har med deg inn i, eller benytter i et eksplosjonsfarlig område, MÅ du ha kunnskaper og ferdigheter som lar deg utføre oppdraget på en sikker måte. Både for deg selv, og de rundt deg.

Det betyr at du må være oppdatert på hva merkingen betyr.

Single sign on SSO responsive600

Et veldig nyttig kurs.Nå vet jeg hvordan jeg skal lese merkeskiltet i henhold til ATEX og IECEx. Jeg anbefaler sterkt dette kurset.

Kursanmeldelse

Digital opplæring

Markedsledende e-læring - lærerikt og underholdende

Skreddersydd

Kurs tilpasset din bransje

Alltid tilgjengelig

Kurs i app når det passer for deg

Hvem trenger dette kurset?

Jobber du i områder med gass eller støv som kan være eksplosjonsfarlig? Jobber du f.eks. med installasjon og vedlikehold av pumper, gir, bremser, hydraulikk eller trykkluft drevet utstyr eller roterende deler som kan skape friksjon eller gnister? Skal du prosjektere anlegg, installere eller vedlikeholde mekanisk utstyr, eller er du ansvarlig for personell som skal utføre arbeid i eksplosjonsfarlige områder?

Kurset bygger på ISO-standardene om Ex-merking av utstyr, og vil være med på å dokumentere kompetanse, som er lovpålagt å gjøre for alle som skal arbeide i et Ex område i FHOSEX §9 og §14.

Kurset passer for både elektropersonell, mekanikere, instrumentpersonell, håndtverkere, utstyrsleverandører, sandblåsere, rørleggere, prosjekteringspersonell og alle andre yrkesgrupper som skal utføre sitt arbeid i eksplosjonsfarlige områder.

Hvem trenger dette kurset responsive600
Group 588

Dette lærer du

Kurset skal sørge for at du skal kunne lese og forstå merkeskilt, og dermed identifisere bruksområder og måter utstyret er beskyttet på.

Du skal forstå hvordan tall og bokstaver på merkeskiltet henger sammen med soneinndelinger og gass eller støv på din arbeidsplass.

Hvor jobber du?

Hvor du jobber i verden legger føringer for hvilke direktiver og standarder som gjelder. Derfor er det to varianter av kurset: IEC/ISO- og ATEX merking av mekanisk utstyr for deg som jobber i Norge eller mot EU/EØS, og IEC/ISO-merking av mekanisk utstyr for deg som jobber internasjonalt.

Hvor jobber du responsive600
Single sign on SSO responsive600

Enklere hverdag med e-læring

E-læring er lett, trygt, enkelt og effektivt. Å lære om merking av Ex-utstyr kan du gjøre hvor som helst, når som helst.

  • Gjennomfør på mobil, PC eller nettbrett
  • Svar på oppgaver underveis
  • Ekte situasjoner tilpasset din jobbhverdag
  • Praktisk rettet