Finn noen aa samarbeide med responsive600

Finn noen å samarbeide med

Ikke sitt alene med forberedelsene, finn noen du kan samarbeide med. En effektiv ting å gjøre er å øve på tidligere eksamensoppgaver, noe som fungerer både på egen hånd og når dere sitter sammen.

Svar på det du blir spurt om

Det er lett å tenke at man skal imponere med alt man kan. Unngå dette, pass heller på at du svarer på det du blir spurt om.

Svar paa det du blir spurt om responsive600
Begrunn svarene dine responsive600

Begrunn svarene dine

Dette viser at du kan faget og vet hva du svarer på. Husk å referere til lover, forskrifter og normer i svarene du avgir.

Forbered deg mentalt

Dette er en tøff prøve og det er lett å bli nervøs eller oppjaget. Prøv å finne roen før selve prøvedagen ved å puste ut og senke skuldrene.

Group 589
Svar som en installatoer responsive600

Svar som en installatør

Gå inn i rollen som faglig ansvarlig når du besvarer oppgavene.

Skal du ta elektroinstallatørprøven?

På vårt forberedende kurs får du teoretisk gjennomgang og tett, faglig oppfølging slik at du stiller best mulig forberedt!

Skal du ta elektroinstallatoerproeven responsive600
Bilde responsive600

Karl Magne Pettersen er seniorinstruktør i Trainor Elsikkerhet AS. Har har tatt, og bestått, elektroinstallatørprøven selv og har mange gode råd. - Eksamen er vanskelig, men ikke umulig. Ekstra nervøs kan man bli når man hører om folk som stryker. Den nervøsiteten må man prøve å legge av seg, sier Karl Magne.